درستی ازدواج با همسر سابق
پیش از هر چیز در نظر داشته باشید که اطرافیان به دلیل آمارهایی که به گوششان رسیده؛ نظر مثبتی راجع به بازگشت و ازدواج با همسر سابق تان ندارند. افراد در ازدواج های مجدد در 30 تا 60 درصد موارد با شکست روبرو می شوند. طبق آمارهای گزارش شده، طلاق دوم به مراتب زودتر از طلاق اول اتفاق می افتد. بنابراین پیش از هر اقدامی باید به تصمیمی که گرفته اید، مطمئن باشید.
راه های موفقیت برای ازدواج مجدد با همسر سابق
در صورتی که تصمیم به ازدواج با همسر سابق خود را دارید؛ توصیه های زیر شدیدا شانس موفقیتتان را افزایش می دهند:
به خاطر خودتان برگردید:
اگر فرزندانتان دلیل بازگشت به همسر سابق تان هستند؛ باید بدانید انتخاب تان نیاز به بررسی بیشتری دارد. اگر قرار به برگشت است به خاطر همدیگر و دوست داشتن مابین خودتان برگردید. در صورتی که واقعا دلتان می خواهد باز هم با هم باشید. سختی های بعد از طلاق نباید شما را دوباره به انتخاب اشتباهتان برگرداند. اگر خود طلاق شما را خسته کرده؛ برای بازگشت به زندگی بعد از طلاق تلاش کنید.
چراغ خاموش:
دیگر افراد و خصوصا اگر بچه دارید؛ نباید در جریان ارتباط دوباره شما قرار بگیرند. متوجه شدن دیگران به ارتباط مجدد شما، در حالی که هنوز به نتیجه مشخصی نرسیدید، نتیجه مثبتی نخواهد داشت. فهمیدن فرزندان یا آشنایان باعث امیدواری در آنها می شود و فشار بیشتری روی شما برای آشتی کردن وارد می کند. قبل از اطمینان به تصمیم تان قضیه را مخفی نگه دارید.
به یک مشاور رجوع کنید:
از اشتباهات زندگی گذشته خود عبرت بگیرید و این بار با دقت عمل بیشتری حرکت کنید. با تکرار اشتباهات، دوباره رابطه تان خراب خواهد شد. یک مشاوره خانواده می تواند بدون قضاوت به تصمیم گیری مناسب شما کمک کند.
علت طلاق را مشخص کنید:
مشخص کنید که دقیقا به چه دلیل از یکدیگر جدا شدید و اینبار در مورد مسئله مورد نظر به یک نتیجه مشترک برسید. مثلا اگر موضوع به عدم تعهد بر می گردد ابتدا تعهد پذیری خود را اصلاح کنید و سپس به رابطه برگردید.
قضاوت صحیحی از طلاق تان کسب کنید:
رابطه گذشته خود را بررسی کنید و متوجه اشتباهات خودتان شده و آنها را به گردن بگیرید. شناخت اشتباهات خودتان و مهم تر از آن گردن گرفتن اشتباهات در عدم رخ دادن دوباره آنها موثر است.
بچه بازی در نیاورید:
صادق باشید. بچه بازی در آوردن؛ نقش بازی کردن؛ به اصطلاح زرنگ بازی کردن و یا تلاش برای احساسی کردن رابطه و ... را فراموش کنید. فکر همدیگر را نخوانید؛ قرار نیست در یک معامله اداری شرکت کنید. منطقی و بالغانه رفتار کنید.
گذشته را در گذشته رها کنید:
مشکلات و بحث های نیمه تمام زندگی قبلی را در همان زندگی قبلی تمام کنید. کشاندن دلخوری هایی که پیش آمده را به زندگی جدید فراموش کنید یا اگر می شود آنها را حل کنید. نگذارید به عنوان یک کابوس در زندگی جدیدتان تکرار شوند.
از مشکلات نترسید:
دلخوری هایی را که فراموش نمی شوند، حل کنید؛ در این بین از روبرو شدن با مشکلاتی که از گذشته باقی مانده نترسید. به صورت بالغانه و با آرامش راجع به آنها صحبت کنید و به یک راه حل برسید. قرار نیست مقصر را پیدا کنید، باید به راه حل بیاندیشید. برای حل دعوای خانوادگی کلیک کنید.
اعتماد کسب کنید:
همسر سابقِ شما دیگر مانند گذشته احساس نزدیکی و تعلق به شما ندارد. اعتماد شکسته شده برای التیام به زمان نیاز دارد و شما باید صبورانه برای کسب این اعتماد تلاش کنید.
این فرصت را از دست ندهید:
شناخت دوبارۀ همسر سابق خود را جدی بگیرید و فراموش نکنید در صورتی که اعتماد مناسب او را دوباره کسب کنید و تعهد واقعی به رابطه نشان بدهید؛ کشف دوباره ای اتفاق می افتد و می تواند بلوغ رابطه ای شما را تقویت کند و باعث رشد رابطه تان گردد.
می توانید در دوره های آموزش خانواده در کنار یکدیگر باشید:
دوره های متفاوتی که به آموزش خانواده و سازگاری افراد در خانواده می پردازند، شرکت کنید و بعد از جلسات با یکدیگر راجع به صحبت های جلسه و نظرات خودتان گپ بزنید و به نقاط درک مشترک برسید.
بقیه چی می گن؟
فراموش نکنید که بخش زیادی از رابطۀ گذشتۀ خود را به دلیل توجه زیاد و نگرانی های بیش از حد به حرف های مردم از دست داده اید و باز نباید در این چاله بیافتید. دوستان و نزدیکان شما اگر مخالفتی می کنند از روی نگرانی است و در صورتی که شما بتوانید دوباره با یکدیگر به سازگاری برسید، خوشحال خواهند شد. فرزندان شما هنوز برای بازگشت شما به یکدیگر لحظه شماری می کنند اما فراموش نکنید که لازم است برای این مدت دوری، از آنها دلجویی کنید. در نهایت اگر تصمیمتان قطعی است، نگران چگونگی کنار آمدن دیگران با این مسئله نباشید. دیگران در نهایت شما را درک خواهند کرد.